Innovation Breakfast “L’impacte de la intel·ligència artificial en el user experience”

març, 2020

20març9:00- 10:00Activitat cancel·ladaInnovation Breakfast "L'impacte de la intel·ligència artificial en el user experience"9:00 - 10:00 Foment del TreballCategoria:Innovació

Hora

(Divendres) 9:00 - 10:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

 L’impacte de la intel·ligència artificial en el user experience

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Shivani Govil, EVP de Tecnologies Emergents i Ecosistemes de Sage, que parlarà sobre com les noves tecnologies estan canviant la forma en la que els usuaris interactuen amb les empreses i amb els seus productes. L’impacte ja ha començat i afecta a tot tipus d’empreses. Ara cal treballar per adaptar-se a la demanda, als nous models de consum i per no quedar-se enrere en la carrera per arribar primers als nous mercats.

Shivani ha dirigit els departaments s’estratègia i innovació a diferents multinacionals als Estats Units durant més de 15 anys.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on poder dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Aquest espai està restringit als socis de Foment i les properes convocatòries únicament seran enviades als membres de la comissió d’Innovació de la patronal. Per aquest motiu, si estàs interessat a seguir rebent les invitacions, et preguem que omplis el formulari d’adhesió a la Comissió d’Innovació.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X