Menu

març, 2023

15mar11:0013:30Activitat finalitzadaLa gestió dels precursors d’explosius en la indústria química11:00 - 13:30 Foment del TreballC =Desenvolupament SostenibleACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimecres) 11:00 - 13:30

Localització

Foment del Treball

Via Laietana 32, Barcelona

Detalls

Determinades substàncies químiques són considerades precursores d’explosius, components que poden ser utilizats per a la fabricació d’explosius. L’adquisició, possesió, ús o introducció en el mercat dels precursors d’explosiuos està subjecte a la autorització per part de les autoritats. En aquesta jornada es pretén analitzar juntament amb les empreses del sector químic afectades i amb la col·laboració de la Guardia Civil, cos de seguretat responsable del control dels precursors, la legislació, normativa i procediments que regulen aquestes transaccions.

Programa

11.00h.   Benvinguda i presentació

  • Vicente Codes, president de la Comissió de Seguretat de Foment.
  • Tinent Coronel D. Máximo Sánchez González

11.10h.   Normativa en la gestió dels precursors d’explosius

  • Tinent Coronel D. Máximo Sánchez González. Inspector de Precursors.
  • Capità D. Jorge Torres Rosal. Inspector de Precursors destinat en la Unitat de Policia Judicial de la Zona de Catalunya.

12.00h.   Debat

Des de la Comissió de Seguretat de Foment del Treball volem donar informació i eines a les indústries del sector químic per cumplir amb els procediments administratius i legals i cercar la col·laboració amb els cossos de seguretat per a una coordinació eficaç.

Organitzador

Desenvolupament Sostenible

X
X