Menu

març, 2024

18mar9:3013:00L’art de la transformació digital: comprendre i motivar equips per al canvi9:30 - 13:00 Foment del TreballC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dilluns) 9:30 - 13:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32-34, Principal, Barcelona

Detalls

Foment presenta la nova sessió formativa de digitalització emmarcada en el projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El curs “L’art de la transformació digital: comprendre i motivar equips per al canvi” et permetrà definir, mesurar i desenvolupar eines per gestionar el teu equip i dirigir-lo cap a la transformació d’una manera més eficient i oberta al canvi.

Amb l’objectiu de comprendre el component humà en els processos de transformació organitzacional, t’ensenyarem a preparar la mentalitat dels equips per abordar el canvi en les diferents àrees funcionals de l’organització. En aquest mòdul, coneixeràs les inquietuds humanes pel canvi, les etapes de la transformació i les eines per gestionar aquest procés.

Temari
1.    Què és transformació?
2.    Els cicles vitals
3.    El rol de la Mindset
4.    Factors inhibidors
5.    Factors acceleradors
6.    Parar a pensar
7.    Tips / Consells
8.    Plans de treball

La sessió serà impartida per l’Albert Riba, director i co-Founder de l’empresa Sapiens Mindset, amb 30 anys d’experiència en sectors d’innovació i tecnologia, autor de 4 llibres publicats sobre la mentalitat sapiens i conferenciant internacional.

Ens reunirem el dilluns 18 de març de 9:30 a 13:00 de manera  presencial a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32). És imprescindible confirmar assistència emplenant el formulari disponible en el següent enllaç:

 

INSCRIPCIÓ

 

El Digital Innovation Hub de Catalunya és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la petita i mitjana empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X