Menu

marzo, 2021

18mar9:3011:30Actividad finalizadaLIDERANT LA CRISI PER SARS-CoV-2 DES DE LA SEGURETAT I SALUT LABORAL: QUÈ HEM APRÈS DESPRÉS DE MESOS DE PANDÈMIA PER LA COVID-19?9:30 - 11:30 Webinar por ZoomC =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 9:30 - 11:30

Lugar

Webinar por Zoom

Webinar per Zoom

Detalles del evento

Liderant la crisi per SARS-CoV-2 des de la seguretat i la salut laboral: què hem après després de mesos de pandèmia per la Covid-19?

Webinar de PRL

 

Objectiu

 

En el marc d’un context disruptiu i de crisi associat a la pandèmia per la Covid-19, s’han imposat nous requisits, obligacions i responsabilitats i han sorgit noves amenaces i oportunitats. L’experiència acumulada durant els últims mesos per persones, professionals, organitzacions i administracions públiques, ha de ser considerada com un element capital i de gran valor per a aprendre dels errors comesos i els èxits aconseguits, millorar la gestió i afrontar amb les millors i majors garanties possibles els reptes i pròxims escenaris que es puguin presentar.

Ningú podrà estar en desacord que, des de fa un any, els professionals de la SST han hagut de treballar incomptables hores per a garantir unes adequades condicions de seguretat que salvaguardessin la salut, tant del negoci com dels seus companys, posicionant la Seguretat Laboral dins de l’estratègia de les organitzacions.

Molts són els fòrums en els quals s’han discutit els aspectes tècnics i legals associats a la Covid-19. En aquesta jornada volem donar-li un gir de rosca i treballar en aquells elements que ens han condicionat des del minut zero: els estratègics i la visió, necessitats i expectatives de l’Alta Direcció relatives a la Covid-19.

 

Programa

 

9.30 h

Presentació Informe inversions per a la prevenció del Coronavirus SARS-CoV-2.

  • Sr. César Sánchez. Director Oficina Prevenció Riscos Laborals. Foment del Treball.

9.50 h

Un any després…

  • Sra. Montse Moré. CEO. Full Audit.
  • Sr. Ricardo Aparicio. Periodista.

10.05 h

Mesa rodona.

  • Sr. Narciso Berberana. Global Strategist Officer. Suez.
  • Sra. Peña Solano. Country Head of Ops Management. Cellnex.
  • Sr. Carlos Senz. Heath & Safety Director. Grup Meliá.

11:05 h

Debat i preguntes dels assistents.

11.25 h

Cloenda.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X