Menu
Liderant la crisi per SARS-CoV-2 des de la seguretat i salud laboral: què hem après després de 6 mesos de pandèmia por la Covid-19?

setembre, 2020

30set10:00- 11:30Activitat finalitzadaLiderant la crisi per SARS-CoV-2 des de la seguretat i salud laboral: què hem après després de 6 mesos de pandèmia por la Covid-19?10:00 - 11:30 C:Prevenció de Riscos Laborals

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 10:00 - 11:30

Detalls

Liderant la crisi per SARS-CoV-2 des de la seguretat i salut laboral: ¿què hem après després de 6 mesos de pandèmia per la Covid-19?

Webinar de PRL

 

Objectiu

 

En el marc d’un context disruptiu i de crisi associat a la pandèmia per la Covid-19, s’han imposat nous requisits, obligacions i responsabilitats i han sorgit noves amenaces i oportunitats. L’experiència acumulada durant els últims 6 mesos per persones, professionals, organitzacions i administracions públiques, ha de ser considerada com un element capital i de gran valor per a aprendre dels errors comesos i els èxits aconseguits, millorar la gestió i afrontar amb les millors i majors garanties possibles reptes i pròxims escenaris que es puguin presentar.

Aquest webinar ens permetrà conèixer els aspectes més rellevants i de major interès associats als Sistemes de Gestió Responsable de la Covid-19, les actuacions de la Inspecció de Treball i el compliment d’obligacions i responsabilitats associades al Tractament de Dades de Caràcter Personal –RGDP- i mesures anti-Covid-19.

 

Programa

 

10.00 h

Presentació.

  • Sr. César Sánchez. Director Oficina Prevenció Riscos Laborals. Foment del Treball.

10.10 h

El valor de disposar d’un adequat Sistema de Gestió de la Covid-19; la necessitat de la seva integració en l’estratègia de gestió empresarial i la importància de la seva verificació/certificació.

  • Sr. Xavier Vilaró. OHSE Lead Auditor. Full Audit.

10.30 h

La rellevància del compliment del RGPD davant els nous tractaments de dades personals conseqüència de la gestió de la Covid-19 i les responsabilitats derivades.

  • Sra. Irene López. Sòcia Advocada. Ilvalegal Abogados.

10.50 h

Actuacions en matèria de seguretat i salut laboral de la Inspecció de Treball en relació amb la Covid-19.

  • Sra. Montserrat Macià. Coordinadora en matèria de seguretat i salut laboral. Inspecció de Treball de Catalunya.

11:10 h

Preguntes dels assistents.

10.30 h

Cloenda.

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X