Menu

julio, 2023

19jul10:0011:30Actividad finalizadaNOVES MESURES DE CONCILIACIÓ I ALTRES NOVETATS NORMATIVES10:00 - 11:30 OnlineC =Igualtat,LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 11:30

Lugar

Online

Detalles del evento

El passat 28 de juny es va aprovar el Reial decret llei 5/2023 pel qual s’adopten i prorroguen determinades mesures de resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la Guerra d’Ucraïna, de suport a la reconstrucció de l’illa de la Palma i a altres situacions de vulnerabilitat; de transposició de Directives de la Unió Europea en matèria de modificacions estructurals de societats mercantils i conciliació de la vida familiar i la vida professional dels progenitors i els cuidadors; i d’execució i compliment del Dret de la Unió Europea.

Aquest Reial decret llei, i tal com s’afirma en la seva pròpia Exposició de Motius, és una norma òmnibus donada l’heterogeneïtat de mesures contemplades en la mateixa.

Per això, l’objecte de la present jornada serà analitzar els canvis introduïts per aquesta, i en particular, les principals novetats introduïdes en matèria de conciliació i corresponsabilitat de la vida laboral, professional, familiar i personal.

 

PROGRAMA:

10:00 h. Presentació de la jornada
Javier Ibars, director del departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment.

10:10 h. Marc Normatiu 
Jordi García Viña,  Catedràtic del Dret del Treball i de la Seguretat Social – Universitat de Barcelona. Expert en definició i implementació de projectes institucionals, regulatoris i de persones en empreses

11:10 h. Debat i preguntes 

Moderador: Javier Ibars, director del departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment.

11:30 h. Cloenda

 

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. STC028/22/000003.

 

Amb el suport de:

Organizador

Relacions Laborals

X
X