Menu

junio, 2021

10jun9:0011:00Actividad finalizadaOportunitats de negoci a Austràlia i Nova ZelandaWebinar9:00 - 11:00 Webinar por ZoomACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 9:00 - 11:00

Lugar

Webinar por Zoom

Webinar per Zoom

Detalles del evento

Amb motiu de la Missió Virtual a  Austràlia i Nova Zelanda, que tindrà lloc del 13 al 24 de setembre de 2021, Foment del Treball amb la col·laboració de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Sydney organitza el Webinar Oportunitats de negoci a  Austràlia i Nova Zelanda, amb l’objectiu de presentar les oportunitats de negoci existents en el mercat i la missió comercial virtual.

 

    ⇒  Austràlia acumula 26 anys de creixement econòmic anual consecutiu. Dins del grup privilegiat de les economies més avançades, se situa en primera posició pel que fa a les previsions econòmiques dels propers cinc anys: el PIB augmentarà un 2,9 % anual de mitjana.

L’economia australiana presenta oportunitats de negoci en sectors com productes farmacèutics, les infraestructures i la maquinària, entre d’altres.

L’any 2019 les exportacions catalanes a Austràlia es van situar en els 238,7 milions d’euros. Catalunya hi exporta principalment productes farmacèutics (19,5%), maquinària (18,6% del total) i perfumeria i cosmètica (7,9%).

Ja són més de 50 les filials d’empreses catalanes establertes a Austràlia, un mercat tan llunyà com ple d’oportunitats pel seu dinamisme i dimensió.  Les companyies catalanes hi poden trobar bones opcions en àmbits com els següents:

  • Fintech i cíberseguretat
  • Maquinària per a la construcció i la mineria
  • Suplements vitamínics i alimentaris
  • Reciclatge i recuperació de residus
  • Equipament mèdic innovador i de qualitat
  • Enginyeries i fabricants de material per a la construcció modular
  • Infraestructures per a l’abastiment d’aigua

 

    ⇒  Nova Zelanda destaca per ser una economia dinàmica que compta amb nombrosos acords de lliure comerç amb altres països. Un bon clima de negocis i un alt nivell de transparència se sumen a l’aposta que ha fet el país per l’eGovernment i que l’ha posicionat com a número 1 al món en aquest camp.

La distància no és un objecte insalvable per a les exportacions catalanes a Nova Zelanda, que es concentren principalment en carn de porc, maquinària i olis vegetals. Tot i que el seu volum encara és discret es situen en 67,4 milions d’euros el 2019 amb 346 empreses exportadores regulars.

Les oportunitats d’internacionalització per a l’empresa catalana a Nova Zelanda destaquen en tres sectors:

  • Productes gurmet de qualitat i diferencials
  • Maquinària de processament d’aliments i d’envasat
  • Equipament mèdic innovador i de qualitat

 

PROGRAMA

– Benvinguda
– Presentació a càrrec de Gemma Puig, Directora de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Sidney.
– Presentació, descripció i objectius de la missió empresarial virtual.
– Precs i preguntes
– Fi de la sessió

 

Organizador

Internacionalinternacional@foment.com

X
X