Menu

juny, 2023

19jun10:0011:15Activitat finalitzadaPreguntes i respostes clau imprescindibles per complir amb la normativa de pla d’emergència i protecció contra incendis10:00 - 11:15 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dilluns) 10:00 - 11:15

Detalls

Preguntes i respostes clau imprescindibles per complir amb la normativa en matèria  de pla d’emergència i protecció contra incendis.

 

A quina distancia s’ha de col·locar un extintor? És obligatori col·locar plànols del tipus “vostè està aquí”? Es poden solapar les inspeccions RIPCI & RSCIEI en matèria d’incendis? Una contracta pot formar part d’un equip de primera intervenció?

Sorgeixen constantment preguntes, dubtes i interpretacions per al tècnic/responsable de prevenció de riscos laborals que vol complir amb la normativa aplicable, algunes d’elles francament complexes i difícils.

En aquest webinar pretenem  abordar algunes d’elles que considerem rellevants amb l’objectiu d’aprendre, avançar i facilitar aquest compliment, eliminant possibles sancions i problemes, així com desviacions en les auditories ISO 45001.

 

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X