Menu

setembre, 2022

20set9:4512:15Activitat finalitzadaPropostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes9:45 - 12:15 Presencial i online ( Híbrid)C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimarts) 9:45 - 12:15

Localització

Presencial i online ( Híbrid)

Detalls

Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes

 

Objectiu

 

La manera d’afrontar els conflictes interpersonals en l’empresa ha anat evolucionant en els últims temps. Si durant la dècada passada les empreses centraven la seva atenció únicament en la prevenció del “moobing”, mitjançant la implantació de protocols d’actuació davant de l’assetjament laboral, actualment es tendeix a adoptar enfocaments més integradors, és a dir, que contemplen altres supòsits de conflictes laborals que poden comportar certa violència i que han de ser tractats amb un enfocament més propi de la prevenció i la resolució de conflictes.

Durant la jornada s’exposaran quines són les parts essencials que ha de contemplar i com estructurar un protocol d’actuació i debatre sobre aquells aspectes sobre els que actualment encara no hi ha un clar consens.

 

Programa de la jornada

09:45 h

Presentació.

Sr. César Sánchez. Director Oficina Prevenció Riscos Laborals. Foment del Treball.

09:55 h

Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes.

Sr. Francesc Martí. Llicenciat en Psicologia i tècnic superior en prevenció de riscos laborals especialista en Psicosociologia Aplicada. MC Mutual.

  • L’assetjament i altres supòsits de violència laboral.
  • Dels models centrats en l’assetjament als models de gestió de conflictes interpersonals.
  • Aspectes fonamentals en l’elaboració d’un protocol d’actuació enfront l’assetjament i altres situacions de violència laboral.

11:15 h

Esperiència pràctica en l’aplicació de tècniques de resolució de conflictes en les organitzacions en el marc dels protocols de prevenció de l’assetjament i la violència laboral.

Sra. Montse Mir. Codirectora. CMBMediala.

11:45 h

Preguntes dels assistents.

12:10 h

Cloenda.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X