Menu

octubre, 2018

29oct11:3014:00Actividad finalizadaLa Reforma Fiscal que s'apropa: El paper dels Impostos Mediambientals11:30 - 14:00 Foment del TreballC =Debats FiscalsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Lunes) 11:30 - 14:00

Detalles del evento

La fiscalitat mediambiental cada cop va agafant més cos al nostre sistema tributari, tot i que es justifica per la internalització dels costos, i per tant, per millorar l’assignació de recursos, tot i que l’ús que es fa, també, pot estar pensat en la millora de la recaptació.

Per tal de tractar i veure el que s’està recomanant i fent als principals països, es presenta un recent informe que ha dut a terme la Fundación Impuesto y Competitividad. Aquest estudi permet conèixer el que diuen els informes  dels organismes internacionals i les comissions d’estudi de les reformes fiscals sobre els tributs mediambientals, així com a partir d’ells  quines són les principals reflexions a l’hora de dur a terme el disseny i l’estratègia de les figures impositives mediambientals.

Així mateix també hi participa la hisenda catalana, a través de la seva Directora General de Tributs i Joc, que farà l’acte de cloenda i on exposarà la perspectiva que desenvolupa i desenvoluparà en aquest àmbit la administració fiscal catalana. En aquest sentit, cal destacar l’objectiu exposat al Pla de Govern de la XI legislatura, recentment presentat, que assenyala l’aprofundiment de la fiscalitat ambiental per tal d’incrementar els recursos propis de la Generalitat.

PROGRAMA:

11:30 h. Recepció participants

11:45 h. Paraules de presentació

Sr. Valentí Pich, President de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball.

Sr. Josep Bagué, President de la Comissió de Medi Ambient de Foment del Treball.

Sr. Maximino Linares Gil, Vicepresident del Patronat de la Fundación Impuestos y Competitividad.

12:00 h. Intervencions de ponents de l’informe “Imposició Mediambiental: Reflexions per una futura reforma”, de la Fundación Impuestos y Competitividad

Sr. Pedro González-Gaggero (EY)

Sr. José Maria Cobos (Garrigues)

13:00 h. Intervenció de cloenda

Sra. Natàlia Caba, Directora General de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya.

13:30 h. Col·loqui

Coorganitzador:

Patrocinador:

Organizador

Debats Fiscalseconomia@foment.com Via Laietana 32-34

X
X