Menu

desembre, 2023

19des9:4511:30Saps con gestionar l’amiant en la teva empresa?9:45 - 11:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimarts) 9:45 - 11:30

Detalls

 

Saps com gestionar l’amiant en la teva empresa?

Saber cómo gestionar de forma segura els materials amb amiant presents en el lloc de treball és una assignatura obligada per a tots els actors relacionats en la gestió de la prevenció de riscos laborals quan aquest material està present. Per a una correcta gestió de l’exposició a l’amiant és imprescindible que tant prevencionistes, responsables i persones treballadores coneguin les característiques més importants del mateix dins de cada àmbit d’aplicació i influència. S’ha de fer una menció especial als treballs o sectors relacionats amb la retirada i eliminació d’aquest material.

Aquesta sessió pretén respondre als interrogants generats per les obligacions a les que es veuen subjectes les empreses amb presència d’amiant en les seves instal·lacions, així com les prescripcions que ens afecten en relació a l’eliminació del mateix. La publicació de la norma UNE 171370-2 introdueix a més nous reptes en el desenvolupament d’aquesta activitat preventiva.

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X