Menu

novembre, 2021

03nov10:0011:30Activitat finalitzadaNovetats del Projecte de Llei orgànica d'Ordenació i Integració de la Formació Professional10:00 - 11:30 Presencial i online ( Híbrid)C =Formació i FPACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimecres) 10:00 - 11:30

Localització

Presencial i online ( Híbrid)

Detalls

El 15 d’octubre de 2019 portem a terme en Foment la jornada “El Sistema de Formació Professional: la reforma pendent”. La conclusió que es va extreure d’aquell acte va ser la necessitat de modernitzar el sistema de Formació Professional: vincular-ho a les necessitats reals de qualificació i formació de les empreses mitjançant un bon sistema de prospectiva, la necessitat de realitzar una orientació més efectiva i realista, agilitar els processos d’acreditació de competències, tractar el sistema d’FP de manera integral i dotar-lo d’una governança social que asseguri la coherència entre aquest i el funcionament del mercat de treball.

Ja llavors, en l’àmbit català, s’havien començat a fer aquests passos amb el desenvolupament de la Llei 10/2015 de Formació i qualificacions Professional a Catalunya que ha continuat avançant.

No és la primera vegada que fem d’altaveu dels empresaris per a posar sobre la taula la urgent necessitat de disposar de persones tècniques ben qualificades per a les seves empreses.

L’any 2016, participem en l’elaboració del Llibre blanc sobre el Sistema de Formació en el Treball de la CEOE on s’analitzava el sistema actual i es recollia una proposta de reforma empresarial per a la Formació Professional.

Ara, que el 7 de setembre de 2021, el Consell de Ministres va aprovar el Projecte de Llei orgànica d’Ordenació i Integració de la Formació Professional i que ha iniciat el tràmit parlamentari, volem analitzar i valorar si els nostres plantejaments han estat recollits.

 

PROGRAMA

 

10:00h -Presentació de la Jornada

  • ​​​​​​​​​​​​​​Sr. David Tornos, Secretari General de Foment del Treball Nacional

​​​​​​​10:15h – Novetats en el Projecte de Llei Orgànica d’Ordenació i Integració de la Formació Professional

  • Sra. Clara Sanz, Secretària General de Formació  Professional

10:35h – Projecte de Llei Orgànica d’Ordenació i Integració de la Formació Professional: Impacte en l’àmbit català i la col·laboració de les empreses.​​​​​​​

  • Sr. Manuel Rosillo, President de la Comissió de Formació
  • Sr. Fabian Mohedano, President Executiu de l’Agència de Formació i Qualificacions Professionals de Catalunya
  • Sra. Clara Sanz, Secretària General de Formació Professional

​​​​​​​Inclou debat amb els assistents a la jornada

Modera: Sr. Manuel Rosillo, President de la Comissió de Formació

​​​​​​​11:30h – Síntesi taula i clausura de la jornada

  • Sra. Iris Molina, Responsable del Departament de Coneixement i Formació Professional de Foment

​​​​​​​11:45h – Cafè – Networking

12:00h – Finalització de la jornada

 

Si desitja assistir presencialment, formalitzi la seva inscripció aquí

 

Aquest cicle de jornades forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. TSF082/20/0001.

L’enllaç per a connectar-se a Zoom enviarà mitjançant correu electrònic el dia abans de l’inici de la jornada.

És imprescindible a formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per a identificar-se en Zoom) i DNI.

Amb el suport de:

Organitzador

Formación y Conocimiento

X
X