Menu

abril, 2017

26abr18:0021:00Actividad finalizadaFesta de la Primavera del Foro RRHH18:00 - 21:00 Antiga Fàbrica DAMMC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Detalles del evento

La humanització de les empreses a través de l’art 

 

Poden l’art i la cultura influir en la nostra manera de treballar i en els resultats de les empreses?
Deia Picasso que “en el arte quien aprende las reglas como un profesional puede romperlas como un artista“. I nosaltres anem a trencar unes quantes!

L’art i la cultura inspiren, vinculen i mobilitzen. Són una poderosa eina transformadora per a qualsevol organització. A la Festa de la Primavera 2017 descobrirem com tot això és possible de la mà dels artistes i els seus tallers.

T’esperem!

PROGRAMA

18.00 h.  Inauguració

Joan Pujol, secretari general de Foment del Treball

Beatriz Vila, presidenta del Foro RRHH

18.15 h.  Lliurament de premis del Fòrum RRHH a càrrec de:

Mª Ángeles Tejada, directora general Public Affairs de Randstad

18.45 h.  CultHunting, cultura per transformar

Cristina Salvador, fundadora d’aPortada i CultHunting

19.00 h.  Presentació dels artistes

19.20 h.  Tallers

20.30 h.  Cloenda i Còctel

                                    

                                                Amb el patrocini de:                                                                     Amb la col·laboració de:

ARTISTES I TALLERS

Maria Calvet

Graphic Recorder que ha treballat per a nombroses empreses d’àmbit nacional i internacional. Maria es va formar en aquesta disciplina a Londres i, en paral·lel, es va diplomar en educació social a Barcelona. La seva especialització? Les arts aplicades a dinàmiques de grup.

Aprendrem a realitzar un graphic recording coneixent les seves eines i pautes així com aspectes clau per pensar en imatges amb el fín d’incrementar la retentiva en un món cada vegada més enfocat al visual thinking. Una forma de comunicar fàcil, elegant i intuïtiva.

Marta de los Pájaros

Les belles arts, l’educació i el disseny són les seves parcel·les vitals. Marta presenta el collage com a mitjà de comunicació disruptiu dins del marc empresarial, sent capaç de millorar les relacions de l’entitat tant pel que fa a comunicació interna com entre el seu equip humà.

En el taller treballarem en l’elaboració d’un relat que reflecteixi els valors dels recursos humans en l’àmbit empresarial mitjançant la tècnica del collage. L’activitat requereix l’intercanvi d’idees i participació activa de tots els assistents que partiran de la selecció individual d’imatges fins a la posada en comú i creació col·lectiva de l’obra.

José Luis Adserias

Actor especialitzat en la improvisació, camp on compta amb més de 19 anys de trajectòria. Des del 2001 dirigeix i entrena a la companyia Planeta Impro. A més imparteix tallers a escala internacional i nacional i és fundador de ITC Barcelona, centre d’entrenament continuat en improvisació.

Treballarem la cooperació interpersonal a través de la improvisació teatral i les idees. En aquest taller es desenvoluparan eines de comunicació i escolta encaminades a fomentar el treball en equip des de dinàmiques que fomentaran el factor sorpresa, la diversió i les emocions.

Inés Bebea

Enginyera en telecomunicacions, educadora i actriu social formada pel Teatre de l’Escolta. Conjumina tecnologia i digitalització amb art i humanització, una idea que culmina en el seu projecte Onda i la convivència de les noves tecnologies des de la persona com a element central.

Farem una mirada interior prescindint de la vista, un dels nostres principals sentits. Gràcies a això coneixerem noves formes de relacionar-nos amb el nostre entorn. En un context caracteritzat per la rapidesa i els canvis constants, la dinàmica ens ensenyarà a gestionar les nostres emocions i millorar les nostres capacitats a l’hora de gestionar situacions d’estrès.

Ferran Audí

Ferran Audí es va formar com a actor en l’Institut del Teatre de Barcelona, professió de la qual ha exercit, i en paral·lel ha estat reconegut per la seva labor com a director de curtmetratges, obres teatrals i pel·lícules. Va debutar com a director de teatre l’any 1987, quan va guanyar el Premi Adrià Gual de la Generalitat de Catalunya al Millor Projecte d’Adreça de l’Any. A més, ha treballat també com a productor en teatre, cinema i televisió.

Amb la dinàmica que planteja, descobrirem el poder i l’art del storytelling. Posarem en pràctica la nostra capacitat per crear i explicar històries i comprovarem com el component emocional potencia la nostra comunicació i ens ajuda a connectar amb les persones.

Marta Berrocal

Creu en una educació viva i en constant canvi. Ha participat en diferents projectes educoartístics en col·laboració amb museus i entitats que van des del MACBA fins a l’Obra Social La Caixa. També ha publicat llibres i materials didàctics que han rebut reconeixements. La constant en el seu treball? L’art i l’educació com a binomi inseparable.

Treballarem en l’ús del llenguatge artístic com a recurs per a la millora de la comunicació dins de l’empresa, amb repercussió directa en l’increment d’eficàcia i rendiment. Crearem dibuixos, codis i símbols per visualitzar les idees i sentiments que contribueixin a la millora del clima laboral

Organizador

Antiga Fàbrica DAMMCarrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

X
X