Menu

novembre, 2022

29nov16:0018:00Activitat finalitzadaFORO RRHH: TALENT, MIGRACIÓ, DIVERSITAT I EMPRESA16:00 - 18:00 Foment del TreballC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimarts) 16:00 - 18:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

Actualment, moltes empreses tenen dificultats per a reclutar talent per a cobrir posicions d’alt valor afegit. Addicionalment, la diversitat racial és molt escassa en aquestes posicions, la qual cosa va en detriment de l’empresa i de la societat en general, ja que estigmatitza a persones migrades amb ocupacions de baix valor afegit. Es tracta d’una problemàtica que, amb el fenomen de la immigració en augment, creix.

La migració procedent d’Àfrica és un repte important en molts aspectes i nivells. Part de les persones que venen estan formades i tenen estudis superiors en origen, però barreres rellevants els impedeixen valorar el seu capital humà.

La Fundació BarcelonActua conjuntament amb Maingate, estan creant un ecosistema format per empreses, universitats i voluntaris (coaches laborals i mentors) que faciliti les vies d’accés a treballs d’alt valor afegit a persones racialitzades amb talent i potencial.

I ho fem a través del Programa Migrant up, que assessora i acompanya a aquestes persones en la convalidació dels seus títols en origen i beca estudis superiors que els permetin completar la seva formació, amb suport de mentoria i coaching laboral.

No podem continuar desaprofitant les oportunitats que les persones migrades amb talent poden oferir-nos, no sols per a fer-nos créixer econòmicament sinó contribuint i enriquint la nostra societat a través de la diversitat i la inclusió.

PROGRAMA: 

► Meeting Leader:
David Campos,  membre de la Junta del Foro RRHH

► Dinamitzadors:
Laia Serrano, directora i co-fundadora de Fundació BarcelonActua
Luis Bonel, co-fundador BarcelonActua i ex-Ceo Liberty Seguros España i Internacional
Abdoulaye Fall,
director i Fundador de Maingate
Belén Moreu, directora Recursos Humans Pepsico South-West Europe
Gemma Xarles, directora de Globalització i Cooperació UOC

► Debat

 

Patrocinador:

Organitzador

Foro Recursos Humanos

X
X