Menu
Taller pràctic: Indicadors de qualitat de les empreses per a implantar la FP Dual

novembre, 2018

22nov9:00- 11:15Activitat finalitzadaTaller pràctic: Indicadors de qualitat de les empreses per a implantar la FP Dual9:00 - 11:15 Foment del Treball

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 9:00 - 11:15

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

La modalitat dual de FP va ser introduïda a Espanya fa aproximadament sis anys, i en l’actualitat encara presenta diverses mancances.

No obstant això, tots els agents coincideixen que la qualitat és un element clau per a l’èxit de la mateixa FP Dual. Hem de dirigir-nos cap a una FP Dual que s’ofereixi sota un marc de qualitat si pretenem assegurar, d’una banda, un alt impacte en els resultats d’aprenentatge dels estudiants i, per una altra, beneficiar amb un valor afegit real a empreses i a centres educatius.

Avui dia no existeix a Espanya cap marc de referència que permeti entendre que actuacions podrien posar en pràctica les empreses i els centres educatius per impulsar la qualitat en la FP Dual a Espanya. En aquest sentit, l’avaluació de la qualitat de la formació resulta determinant per comprovar l’efectivitat de les accions formatives que s’ofereixen, conèixer el grau en què aquestes contribueixen a aconseguir els objectius plantejats i prendre decisions favorables en els processos de millora contínua que exigeix l’entorn actual.

És per això que el Grup de Treball de Qualitat de l’Aliança per la FP Dual ha engegat un projecte per poder abordar aquesta qüestió.

Si ha implantat en la seva empresa una iniciativa de FP Dual li proposem l’assistència a aquest taller pràctic on li farem reflexionar sobre quins haurien de ser els indicadors de qualitat d’aquesta modalitat i li exposarem els resultats obtinguts en el Grup de Treball de Qualitat.

 

PROGRAMA

09:00 h Recepció dels assistents

09:15 h Inauguració
Joan Pujol, Secretari General de Foment del  Treball
José Antonio Andrés, Subdirector General de Programes, Formació i Innovació. Generalitat de Catalunya
Iris Molina, Directora Departament Coneixement i FP de Foment del  Treball

09:30 h Taller pràctic
Guillen Salvans, Sènior Project Manager Fundació Bertelsmann
Carlota Torrens, Assessora Centres Educatius Fundació Bertelsmann

11:00 h Presentació d’indicadors de qualitat d’empresa i centre educatiu
Guillem Salvans, Sènior Project Manager Fundació Bertelsmann
Carlota Torrens, Assessora Centres Educatius Fundació Bertelsmann

11:30 h Finalització de la jornada

Organitzador

Relacions Laborals

Foment del TreballVia Laietana, 32

X