Menu

Adgoritmo

Serveis Digitals

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

 

Adgoritmo és una agència de màrqueting digital que compta amb un llarg recorregut dissenyant estratègies de
màrqueting digital per a empreses de diversos sectors, mides i països.
A Adgoritmo som experts en la generació destratègies de màrqueting digital orientades a la generació de resultats. Dissenyem un pla d'acció complet de principi a fi, enfocat a objectius quantitatius fàcilment mesurables i assolibles.
T'oferirem un pla de màrqueting digital enfocat al retorn de la inversió, amb KPIs ben definits que seran el punt de referència en tot moment per a l'execució i el seguiment de les accions de màrqueting digital. A Adgoritmo ens avala l'experiència, i la contínua formació del nostre equip, que sempre ens mantenim a l'última en les tendències de màrqueting per oferir-te un servei de màrqueting com a mereixes.
Entre els nostres serveis, destaquen:
Publicitat digital: Desenvolupem estratègies del Posicionament SEM, Social Ads, Publicitat Programàtica i altres canals de Paid Media.
Posicionament Orgànic: Aconseguim visites de qualitat provinents de Google i els principals cercadors, a més d'aconseguir posicionar-te dins dels marketplaces com a Amazon.
Inbound: Traiem el màxim partit de la metodologia inbound, potenciant el Màrqueting de Continguts, les accions a Social Media, el Marketing Automation i l'Email Marketing.
Disseny: La imatge de marca és fonamental per a la notorietat, la reputació i, en definitiva, les vendes i la fidelització. A Agdoritmo treballem en el disseny i desenvolupament web, la imatge corporativa, disseny de banners i vídeo.
Optimització de rendiment: A Adgoritmo mai perdem de vista l'optimització constant, i per això realitzem Analítica Web, estudis de UX (User Experience) i d'UI (User Interface), CRO, Optimització Web, Tests A/B i optimització de Feeds de Dades.
Necessites augmentar les vendes, leads, descàrregues o notorietat de marca? Contacta'ns i descobreix com et podem ajudar.

PERSONES DE CONTACTE

BARCELONA
931 377 839
Sant Gaietà, 120 – Local 1
08221 – Terrassa – Barcelona

UBICACIÓ

Sant Gaietà, 120 – Local 1 08221 – Terrassa – Barcelona

FUNDADA

2016

TREBALLADORS

12

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de la major xarxa d'empresaris catalans del sud-oest d’Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X