Menu

Biwel

Prevenció de Riscos, RRHH

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

 

Som una empresa especialitzada en promoure la cultura del benestar a la feina amb l'objectiu de millorar l'experiència dels empleats dins de les seves empreses, ajudant-los a oferir experiències socials de benestar 360º a través de la nostra plataforma.

Ajudem les empreses a construir el seu propi estil de vida. A través de la promoció del benestar de les persones, posant a la seva disposició els mitjans i les condicions necessaris per aconseguir-ho.

Comptem amb una plataforma 100% en línia i gamificada que estimula el benestar en els treballadors, buscant generar equips de treball motivats, productius i eficients.

La nostra plataforma permet a les empreses comunicar i gestionar un pla de benestar laboral de forma 360 º i centralitzada. Creiem que amb la nostra plataforma ajudem els nostres clients a mantenir constantment connectats als seus equips de treball, a través de desafiaments en línia, amb més de 1.000 continguts disponibles, tallers presencials i webinars en línia.

La nostra plataforma es basa en els cinc pilars universals del benestar.

- Benestar Físic: Fomentem lactivitat física, lalimentació saludable i la higiene del son.

- Benestar Emocional: Brindem les eines necessàries perquè els treballadors se sentin bé amb ells mateixos.

- Benestar Social: Creiem a tenir un impacte positiu i per això us proposem reptes solidaris, per seus, per equips, carreres virtuals, concursos de cuina i molt més.

- Benestar Financer: Ajudem els treballadors a sentir-se segurs amb les seves finances, aprendre a administrar els seus diners i conèixer les diferents maneres d'invertir actualment.

- Benestar professional: Promovem l'exercici a través de programes de formació.

- Benestar Comunitari: Com ho treballem? A través de reptes amb fins solidaris, de sostenibilitat, campanyes i accions en equip.

Què es pot trobar a la biblioteca de contingut?

- Un gimnàs en línia amb 12 sales d'entrenament.

- Més de 350 receptes saludables per a tots els gustos.

- Un complet programa de meditació amb més de 52 vídeos.

- REPTE en línia

-Molt més...

BIWEL - 10º ANIVERSARIO

  DESCARREGABLES

PERSONES DE CONTACTE

info@biwel.cat

UBICACIÓ

FUNDADA

2014

TREBALLADORS

10

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de la major xarxa d'empresaris catalans del sud-oest d’Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X