Menu

Geseme

Prevenció de Riscos, RRHH

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

 

Som enginyers, tècnics, metges i infermers que creiem que és millor prevenir que guarir. La nostra missió es basa que el treballador arribi sa a casa. Actuem perquè els treballadors se sentin saludables i evitar que es facin mal mentre desenvolupen la seva professió. Lluitem contra els accidents i les malalties.
Som una Consultoria de Salut Laboral i un Servei de Prevenció de Riscos Acreditat. Apostem per serveis d'alta qualitat per als recursos humans dels nostres clients, centrant-nos en la gestió de la seguretat i salut dels treballadors mitjançant la prevenció tècnica de riscos laborals i la medicina preventiva. A Geseme, sabem que el nostre gran actiu són els nostres professionals i entenem que també ho és per als nostres clients. Per això, Treballem protegint la Seguretat i la Salut de les empreses, tenint cura de les persones que les formen.

  DESCARREGABLES

PERSONES DE CONTACTE

Albert Serra (Global Development Manager); albert.serra@geseme.com
Victor Gómez (Marketing, Digital Business & Communication); victor.gomez@geseme.com

UBICACIÓ

C/ d'Aragó, 25, 08015 Barcelona

FUNDADA

1996

TREBALLADORS

120

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de la major xarxa d'empresaris catalans del sud-oest d’Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X