Menu

LIGHT EYES

Avantatges i descomptes, Serveis Digitals

DESCOMPTES

Descompte del 15% en el servei d’anàlisi de dispositius mòbils (ordinadors, tauletes i smartphones) pels socis de foment

Descompte del 10% en la resta de serveis per a les empreses sòcies de Foment

QUÈ OFERIM?

Light Eyes ofereix solucions tecnològiques especialitzades per empreses i administracions públiques per tal d’aconseguir la segurització de la seva informació. Oferim serveis tecnològics amb uns objectius molt definits:

  • Evitar la pèrdua de dades.
  • Facilitar l’estalvi optimitzant els recursos humans i les infraestructures tecnològiques.
  • Prepara aquestes infraestructures per tal d’evitar errors humans i les conseqüències desastroses que comporten per l’activitat corporativa.

Això ho aconseguim gràcies als serveis d’auditoria en ciberseguretat i amb l’acompanyament que dona el servei de CISO as a Service. Per tal de conscienciar a tothom posem a disposició de les empreses la Light Eyes Academy, plataforma amb cursos de ciberseguretat per formar a qualsevol tipus d’usuari.

Estem ubicats al campus de La Salle Technova Barcelona, on treballem amb els departaments de Ciberseguretat i l’IoTCAT. També comptem amb una estreta relació amb la UPC per estar sempre capacitats amb les últimes tecnologies de Ciberseguretat.

Col·laborem, tant amb tecnologia com en cobertura de mercat, amb grans companyies com DND Agency a França o Efic Solutions al Perú.

Ubicada dins del campus de la Salle Barcelona

Això ens permet estar sempre a la innovació.

També col·laborem amb la UPC i amb diferents empreses top del món digital.

PERSONES DE CONTACTE

Carles Flamerich i Castells
+ 34 93 249 14 05
info@light-eyes.com

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita tots els avantatges de formar part de la xarxa més gran d'empresaris catalans del sud-oest d'Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X