Emprenedoria i empresa

Emprenedoria i empresa

Foment del Treball ha de saber donar resposta als reptes a què han de fer front els empresaris de Catalunya. L’escenari econòmic actual ens obliga a estar permanentment atents per crear o afavorir les condicions adequades per a l’activitat empresarial. Davant un context desfavorable, aportarem i proposarem solucions.
En aquest sentit, les línies d’actuació de Foment del Treball adreçades a l’empresa i a l’emprenedoria estan directament relacionades amb l’operativa de la unitat empresarial.
Darreres anàlisis

Línies d'acció

  • Identificació dels problemes d’accés al crèdit per a les activitats empresarials viables. En la mesura del possible, identificar i fomentar l’articulació de mecanismes facilitadors de nou finançament.
  • Facilitar l’accés a nous mercats, especialment exteriors.
  • Facilitar la reorientació de l’activitat a través de la innovació.
  • Better regulation: Impulsar la reforma en continu de la regulació que afecta l’activitat empresarial existent i assegurar un marc favorable a la creació de noves empreses.
  • Impuls d’un clima favorable a l’emprenedoria.
  • Fomentar la relació directa entre els professionals i directius de les diferents àrees de gestió de l’empresa, per millorar el coneixement de l’actualitat en el dia a dia de la gestió empresarial.

Actualitat

Activitats

octubre, 2017

Programa de Cupons a la Internacionalització 2017Activitats de l'any (2017) Foment del TreballCategoria:Foment del Treball,Internacional

Missió Empresarial a Costa de Marfil i Camerun. Del 18 al 22 de setembree 2017.Activitats de l'any (2017) Categoria:Missions Empresarials

Missió Empresarial a Chicago. Del 19 al 22 de setembre 2017Activitats de l'any (2017) Categoria:Missions Empresarials

Més activitats

Et pot interessar:

empren-empresa

El Cicle de Seminaris relacionats amb el món emprenedor Reinventa’t: transforma icrea 

El nostre equip

Maria Mora

Directora

Eloi Palà

President Comissió Emprenedors

Eva Samaranch

Administrativa

X