Emprenedoria i empresa

Emprenedoria i empresa

Foment del Treball ha de saber donar resposta als reptes a què han de fer front els empresaris de Catalunya. L’escenari econòmic actual ens obliga a estar permanentment atents per crear o afavorir les condicions adequades per a l’activitat empresarial. Davant un context desfavorable, aportarem i proposarem solucions.
En aquest sentit, les línies d’actuació de Foment del Treball adreçades a l’empresa i a l’emprenedoria estan directament relacionades amb l’operativa de la unitat empresarial.
Darreres anàlisis

Línies d'acció

  • Identificació dels problemes d’accés al crèdit per a les activitats empresarials viables. En la mesura del possible, identificar i fomentar l’articulació de mecanismes facilitadors de nou finançament.
  • Facilitar l’accés a nous mercats, especialment exteriors.
  • Facilitar la reorientació de l’activitat a través de la innovació.
  • Better regulation: Impulsar la reforma en continu de la regulació que afecta l’activitat empresarial existent i assegurar un marc favorable a la creació de noves empreses.
  • Impuls d’un clima favorable a l’emprenedoria.
  • Fomentar la relació directa entre els professionals i directius de les diferents àrees de gestió de l’empresa, per millorar el coneixement de l’actualitat en el dia a dia de la gestió empresarial.

Actualitat

Activitats

abril, 2017

4abr9:15- 11:30Catàleg de bones pràctiques en Seguretat i Salut Laboral9:15 - 11:30 Foment del TreballCategoria:Prevenció de Riscos Laborals

4abr9:30- 12:30Activitat finalitzadaLa inspecció ambiental integrada: nou Pla 2017-20199:30 - 12:30 Foment del TreballCategoria:Empresa Sostenible

6abr9:30- 15:00Techos de Cemento y Techos de Cristal9:30 - 15:00 IESE BUSSINES SCHOOLCategoria:Dona i Empresa

Més activitats

Et pot interessar:

empren-empresa

El Cicle de Seminaris relacionats amb el món emprenedor Reinventa’t: transforma icrea 

El nostre equip

Maria Mora

Directora

Eloi Palà

President Comissió Emprenedors

Eva Samaranch

Administrativa

X