Menu

octubre, 2019

02oct9:0011:00Sessions sobre el creixement empresarial - 02.10.20199:00 - 11:00 C =Economia i FiscalitatACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Miércoles) 9:00 - 11:00

Detalles del evento

Es fa un cicle de 2 intervencions centrades en el finançament del creixement empresarial. La primera tractarà del finançament aliè (2 d’octubre) i la segona intervenció el pròxim 6 de novembre sobre el finançament a través d’instruments que milloren el finançament de recursos propis.

L’augment de la grandària mitjana de l’empresa catalana està sent un factor essencial per a l’increment de la productivitat i, per tant, de la continuïtat a llarg termini d’aquesta. Permet abordar amb millors mitjans qüestions clau com la innovació, la internacionalització o la captació de talent directiu.

Els mercats financers i de capitals han evolucionat molt en els últims anys en tots els països avançats, i ofereixen en aquests moments noves alternatives de finançament i inversió, atractives i sofisticades, per a facilitar un creixement significatiu en un horitzó a mig termini.

Foment del Treball i Association for Corporate Growth (ACG) coordinen dues sessions de treball dirigides a propietaris per a tractar aquesta temàtica fonamental.

PROGRAMA:

09:00 h. Presentació de la jornada

Sr. David Cortacans. Vicepresident Comissió de Finançament i Segona Oportunitat. Foment del Treball

Sr. Javier Pérez Farguell. President. ACG Barcelona

09:30 h. Solucions de creixement per a l’empresa catalana. Alternatives de finançament

Sr. Ignacio Diez. Trea Direct Lending

Sr. Carlos Gramunt. CaixaBank

Sr. Íñigo Tassara de León. JB Capital Markets

11:00 h. Fi de la sessió i cafè

 

INSCRIPCIONS CENTRALITZADES EN: ACG BARCELONA

Organizador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

X
X