Menu
Innovation Breakfast – Reptes i tendències: tens un #Negocibersegur?

novembre, 2020

24nov9:30- 10:30Activitat finalitzadaInnovation Breakfast - Reptes i tendències: tens un #Negocibersegur?9:30 - 10:30 OnlineC:Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:30 - 10:30

Ubicació

Online

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Reptes i tendències: tens un #Negocibersegur?

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, que presentarà el darrer informe de tendències i les iniciatives #Negocibersegur adreçades a les empreses. L’objectiu d’aquesta sessió, és conèixer les implicacions de la ciberseguretat per als negocis en el context actual i els reptes que tenen les empreses per afrontar-les.

Abans de l’estiu, l’Agència va iniciar la campanya ‘La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci” per tal d’oferir solucions i instruments al teixit empresarial. La crisi de la covid19 ha reforçat la importància d’aquest àmbit, ja que un de cada tres dels incidents que es van registrar estava directament relacionat amb la pandèmia.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà  un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X