Menu

Assessorament

Guiem les empreses catalanes, en especial les pimes, per tal que identifiquin la necessitat de transformar-se i descobreixin quines eines digitals poden millorar el seu negoci. Acompanyem en la diagnosi inicial i aprofundim en les diferents tecnologies a través de jornades i tallers. Per últim tanquem el cercle connectant amb proveïdors de solucions digitals així com altres iniciatives innovadores.

Aquest servei se centrarà a acompanyar a les pimes i autònoms a través de sessions d’orientació grupals i individuals i resolució de consultes, de manera presencial i virtualment.

L’objectiu és propiciar espais de reflexió per a la realització d’una diagnosi estratègica. En aquesta etapa, totes les entitats territorials que participen i col·laboren amb Foment, actuaran com a punts de referència físics i virtuals per a resoldre consultes sobre les solucions tecnològiques disponibles, els proveïdors que puguin facilitar el començament del procés de transformació digital i les convocatòries d’ajudes existents dirigides a la digitalització de les empreses.

En l’àmbit de la indústria 4.0, aquest tipus de sessions facilitaran a les pimes identificar el seu punt de partida i conèixer el seu grau de maduració, tant des de la perspectiva de la implantació de tecnologies com de les estratègies de negocis en l’àmbit industrial industrial.

X
X