Menu
E

l Consolat General dels Estats Units a Barcelona i Foment del Treball, han llançat la segona edició a Catalunya i la quarta a tot l’Estat, del programa de formació per a dones emprenedores “Academy for Women Entrepreneurs” (AWE) que enguany tindrà lloc a Barcelona.

A Barcelona, ​​el programa el lidera Foment del Treball amb la col·laboració d’EPSON, DWF-RCD, Tech Barcelona i Wayra Barcelona.

AWE és un programa d’emprenedoria gratuït finançat pel Departament d’Estat dels EUA amb l’objectiu  d’impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors que estiguin liderats per dones. El programa consta de set sessions presencials i un curs de formació en línia intensiu de l’Escola de Negocis Thunderbird de la Universitat d’Arizona, anomenat DreamBuilder.

Trenta beques del Consolat General dels EUA a Barcelona finançades pel Departament d’Estat dels EUA per a l’ampliació de coneixements sobre emprenedoria i innovació social per a dones emprenedores a Catalunya

30
Beques
7
Masterclasses
7
Premiades

OBJECTIUS

  • Donar suport a dones emprenedores amb projectes propis perquè puguin desenvolupar el seu potencial econòmic, creant condicions per a una major estabilitat, seguretat i prosperitat.
  • Promoure la prosperitat econòmica col·lectiva i l’estabilitat global mitjançant la creació d’una comunitat d’aprenentatge holística i inclusiva.
  • Impulsar a les dones a desenvolupar idees innovadores, transformar-les en projectes emprenedors sòlids, construint ecosistemes d’innovació social que promoguin la cooperació entre les participants.
  • Fomentar la creació d’una xarxa de dones emprenedores a Espanya que els aporti suport a nivell professional i empresarial. A més, aquesta xarxa formarà part d’una gran xarxa global de emprenedoras AWE de tot el món.

ELEGIBILITAT

La convocatòria està oberta a emprenedores i innovadores socials de qualsevol nacionalitat, residents a Catalunya, que hagin creat una startup en els últims 4 anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de llançar-la.

IDIOMA

El programa AWE es desenvoluparà en anglès durant la formació en línia i en català o espanyol durant les sessions presencials.

PREMIS

Les emprenedores amb els set projectes més destacats a Catalunya rebran premis valorats en 1.000€ cada un consistents en algun dels següents packs:
– material audiovisual per part d’EPSON
– hores d’assessorament legal per part de DWF-RCD
– hores de mentoria per part de Wayra Barcelona

Igualment, Tech Barcelona premiarà a totes les 30 emprenedores amb accés gratuït a tot el seu programa d’activitats durant un any.

Facilitadores i ponents

Mar Consul

És una empresària emprenedora, fundadora de diverses startups, experta en innovació que assessora les empreses sobre l’aplicació d’estratègies basades en la tecnologia. El seu projecte actual és desenvolupar el negoci internacional de Sngular.

Mar Alarcon

Empresària digital que sempre s’aventura en sectors innovadors amb impacte social i mediambiental. Actualment és la fundadora i directora executiva de SocialCar, una plataforma tecnològica que va ser pionera en el sector de la mobilitat compartida.

Laia Corbella

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Gestió de la Comunicació per l’Escola d’Administració de la UPF Barcelona, amb més de 10 anys d’experiència en projectes de comunicació.

Mar Galtés

Periodista i Consultora de Comunicació. Ha seguit l’evolució i transformació de centenars d’empreses, des de startups fins a multinacionals, ha entrevistat emprenedors i presidents de grans corporacions globals, i ha visitat empreses i fàbriques en diversos continents.

Begoña Perdiguero

Ha estat professora d’emprenedoria i actualment treballa en l’àrea de Startup Catalunya, en ACCIÓ (Agència Pública per a la Competitivitat Empresarial). Startup Catalonia té com a objectiu promoure l’Ecosistema Català Startup a través de diferents accions i programes.

Montse de Riquer

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, Certificat d’Estudis Avançats en Història Econòmica i Diplomat en Gestió Internacional per la Université de Valennciennes et Hainaut Cambressis. Treballant en Startup Catalonia (ACCIO) ajudant a l’ecosistema de startups català a consolidar-se i créixer. També és professora de la UOC, EAE (OBS) i de la UB.

Judith Saladrigas

Sòcia d’Innovació i Emprenedoria a DWF-RCD. Té una àmplia experiència brindant assessoria legal i estratègica i capacitació especialitzada als principals actors públics i privats de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria, incloent startups, spinoffs, inversors i fons de capital de risc i capital privat, incubadores i acceleradores, entre altres.

Marta Antúnez

Compta amb més de 15 anys d’experiència en empreses, consultoria de gestió i startups digitals. Té una forta mentalitat emprenedora, té experiència com a cofundadora i CEO de 2 startups i ha recaptat + 4M € d’inversió. Té un MBA per INSEAD i es va graduar com a Enginyera Química en la ETSEIB (UPC). Des de gener de 2020, és la Directora de Wayra Barcelona, ​​el hub d’Innovació Oberta de Telefónica.

Nuria Pastor

És la directora executiva i cofundadora de humanITcare. Psicòloga clínica en formació (UB) i Màster en Neurociències (UAB). Té una àmplia experiència en ciència i negocis clínics. També és jutge consultora independent en projectes de la Comissió de la UE relacionats amb les TIC i la salut digital.

Laura Urquizu

Es va unir a Red Points al 2014 com a CEO i sòcia. En els últims 5 anys, ha impulsat el model de negoci de l’empresa transformant-lo en una solució SAAS de renom mundial. Seguint la seva visió, Red Points ha desenvolupat el seu model de negocis per servir a empreses globals de tota mena en protecció de marques en línia, pirateria digital, falsificació, mercat gris i altres infraccions en línia.

Erin Vanderveldt

Head of marketing & Head of finance for EBW Worldwide and Founder of Vanderveldt Consulting Confidential

Maria Mora

És la directora d’Innovació i Emprenedoria de Foment del Treball. Acumula 15 anys d’experiència en les àrees d’innovació, emprenedoria, implementació de projectes digitals.

Les dates clau per a la consecució del programa

Vols participar?

Consulta les bases

I presenta la teva candidatura

Propuesta de candidatura
X
X