Menu

març, 2024

15mar12:0013:30Col·loqui sobre les eleccions europees amb Jaume Duch, director general de Comunicació i portaveu del Parlament Europeu12:00 - 13:30 Foment del Treball - PresencialC =Europa i Unió EuropeaACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Divendres) 12:00 - 13:30

Localització

Foment del Treball - Presencial

Via Laietana, 32

Detalls

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Foment del Treball coorganitzen una conferència per abordar el final de la present legislatura i les eleccions europees del 9 de juny. Josep Sánchez Llibre, president de Foment, donarà la benvinguda a l’acte. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

 

El 16 d’abril es publicarà el Reial Decret de Convocatòria de les eleccions europees a Espanya per al 9 de juny i a la mitjanit del divendres 24 de maig arrencarà la campanya electoral. La darrera sessió plenària d’aquesta IX legislatura se celebrarà del 22-25 d’abril. Fins llavors, els diputats encara treballen en més d’un centenar de dossiers en una legislatura que ha estat marcada per la culminació del Brexit, la pandèmia de la Covid-19, la invasió russa d’Ucraïna, la crisi energètica, la inflació i la guerra al Pròxim Orient.

 

En aquest context, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Foment del Treball coorganitzen el divendres 15 de març un col·loqui amb Jaume Duch, director general de Comunicació i portaveu del Parlament Europeu, per abordar la recta final del present mandat i la preparació per a la campanya i les eleccions europees del 9 de juny. Donarà la benvinguda a l’acte Josep Sánchez Llibre, president de Foment.

 

L’acte tindrà lloc de les 12:00h a les 13:30h a la seu de Foment del Treball a Barcelona (Via Laietana, 32, Principal). Cal confirmar assistència omplint el formulari següent:

Organitzador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

X
X