Menu

diciembre, 2021

15dic10:0013:00Actividad finalizadaCriteris salarials en el context de crisi10:00 - 13:00 Webinar por ZoomC =LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 13:00

Lugar

Webinar por Zoom

Webinar per Zoom

Detalles del evento

En el context actual, de crisis sanitària que ha comportat que les empreses per causes alienes a la seva voluntat, han tancat les seves instal·lacions, paralitzat les seves activitats o les han reduït dràsticament, aquestes s’estan veient obligades a replantejar-se les polítiques en matèria retributiva davant la cada vegada més accentuada necessitat d’establir mesures de contenció i racionalització de la despesa que han de combinar-se amb una adequada política de motivació i retenció de talent.

Així doncs, els Departaments de RRHH han d’afrontar aquesta situació amb polítiques que prenguin en consideració la situació financera interna i l’escenari general de mercat i haurà d’afrontar decisions que van des de l’eventual congelació i/o eventual desvinculació salarial o la redefinició de partides salarials fixes i variables que prenguin en consideració els resultats de grup/àrea o l’establiment de sistemes de retribució flexible.

En un entorn econòmic com el present, la productivitat es destaca com un paràmetre fonamental per a l’adopció de decisions en matèria retributiva. Però ¿quina és la capacitat actual que tenen les empreses per pagar en funció de la productivitat?

Es tracta d’una qüestió que s’està plantejant tant en les negociacions entre els agents socials, com en la negociació col·lectiva i en el si de les empreses.

Presentació:
Javier Ibars Álvaro, Director del Departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball.

Ponents:
Juan Reyes, advocat i soci d’Uría Menéndez
Inés Ríos, advocada i counsel d’Uría Menéndez

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. Expedient núm. TSF082/20/0001

Amb el suport de: 

Places  presencials limitades. La reserva de plaça es confirmarà personalment per mail.

L’enllaç per a connectar-se a Zoom s’enviarà  mitjançant  correu electrònic el dia abans de l’inici de la jornada.  

És imprescindible en formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom) i DNI.

X
X