Menu
DIGITALITZA’T – “Big Data per a necessitats reals de negoci”

abril, 2021

28abr16:30- 17:30DIGITALITZA'T - "Big Data per a necessitats reals de negoci"16:30 - 17:30 OnlineC:Innovació

Hora

(Dimecres) 16:30 - 17:30

Ubicació

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Big Data per a necessitats reals de negoci

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que comptarà amb la ponència de l’Adrián Suárez IOT & Big Data Industry Lead de Telefónica i tractarà sobre Big Data per a necessitats reals de negoci. Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

En aquesta sessió el ponent tractarà sobre què és i com aplicar big data als negocis, abordant la seva maduresa actual, tant a nivell tecnològic com en l’adopció per part de la majoria dels sectors. Concretament se centrarà en la seva conceptualització i en com extreure valor de les dades amb analítiques avançades, propiciant que el teixit empresarial pugui treure el màxim partit a les dades per prendre decisions més adequades, millorar l’eficàcia de la seva organització i donar un millor servei als seus clients.

Finalment també exposarà un ampli ventall de casos d’ús i productes que aporten un valor real en totes les etapes de la cadena de valor. L’objectiu és que les empreses, prioritàriament les pimes, entenguin els beneficis que el big data ofereix per tenir un avantatge competitiu i així solucionar els reptes que planteja la 4a Revolució Industrial.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X