Menu

juny, 2019

05jun9:3011:00Activitat finalitzadaCancel·latExit Strategy: Optimitza la sortida del teu negoci9:30 - 11:00 Foment del TreballC =Foment del TreballACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimecres) 9:30 - 11:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana 32 08003 Barcelona

Detalls

Estàs preparat per a la sortida del teu negoci? El 75% dels propietaris no se sent satisfet després d’un any d’haver sortit del negoci. Per evitar aquestes situacions, s’ha de plantejar una estratègia de sortida que ajudi a tenir clara la millor solució per al futur del negoci. Abans de donar el pas, hi ha 4 elements clau a tenir en compte i que es descobriran detalladament durant la jornada: la visió de futur, el vincle personal amb el negoci, el grau de flexibilitat per estructurar l’operació i la relació amb l’equip humà.

Ponents: Emilio Álvarez, Soci d’Auditoria de Crowe i Luis Piacenza, Soci de Consultoria de Crowe.

CONTINGUTS

El valor de l’empresa: indicadors clau.

A l’hora de prendre una decisió pel que fa al futur del negoci és important tenir en compte el seu valor. Per això hi ha una metodologia que permet al propietari analitzar la seva situació actual i conèixer les àrees de millora que permetran incrementar el valor de la seva empresa, obtenint uns resultats òptims a en el moment de sortida.

El pla E: quan i com sortir

Només un 12% dels empresaris ha planificat la sortida del seu negoci o té un pla de
contingència davant d’imprevistos personals. Per això és necessari comptar amb un Pla E o Exit Pla que permeti al propietari tenir un full de ruta amb les línies d’acció i iniciatives estratègiques per a una sortida reeixida.

Execució ¿Preparats per al canvi?

Com en qualsevol pla és necessari el suport de tota l’organització. En aquest sentit és important que abans d’executar el pla, preparem l’equip per al canvi d’hàbits i cultura a més d’abordar les accions que potenciaran el valor de l’empresa. D’aquesta manera el propietari podrà saber si està en la direcció correcta.

Sortida. L’inici d’una nova etapa

Existeixen diferents alternatives de sortida (venda, successió, sortida a oferta pública, joint Ventures, etc.) i cal tenir clares les opcions que millor s’adeqüen a la nostra visió de futur.

Organitzador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

X
X