Menu

noviembre, 2021

22nov10:0013:00Actividad finalizadaIII Cicle Formatiu PIGE: 3ª. Sessió: Igualtat retributiva: Auditoria retributiva, Registre retributiu i càlcul de la bretxa salarial10:00 - 13:00 Presencial i online ( Híbrid)C =LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Lunes) 10:00 - 13:00

Lugar

Login required to see the information Login

Detalles del evento

La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també és un factor de competitivitat per a les empreses. En aquest sentit, la igualtat entre gèneres és, primer, un dret de les dones i un deure de la societat i, segon, un element de competitivitat vinculat a la gestió del talent del qual ni es pot ni s’ha de prescindir.

La finalitat principal d’aquest cicle formatiu és la promoció de mesures d’igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, mitjançant la negociació col·lectiva, com a element clau per a l’avanç real i efectiu en la matèria.

Aquest Cicle Formatiu forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm.TSF082/20/0001.

Ponent: Oriol Valentí, Consultor i formador en ocupació i igualtat a Daleph
Amb la intervenció de Lídia Devant  Abelló,  Cap de la Secció de Programes de Foment de la Igualtat (e. f.). Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs. Secretaria de Feminismes.

Objectiu:
Conèixer què és la bretxa salarial de gènere i les causes que l’originen, així com aprendre a calcular-la en base al RD 902/2020. Aproximar el marc normatiu que comporta l’obligatorietat de registre retributiu i de l’auditoria retributiva. Realitzar el registre retributiu. Es prendran com a base les eines desenvolupades per la Direcció General, l’eina de Registre retributiu i la Guia per a l’aplicació de la igualtat retributiva entre homes i dones del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.

 

Si desitja assistir telemàticament, formalitzi la seva inscripció aquí

 

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom. 

S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció omplir tots els camps del formulari: nom, cognoms (que han de ser els mateixos que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom), DNI, empresa i adreça  posta completa. 

 

Amb el suport de:

Organizador

Relacions Laborals

X
X