Menu

noviembre, 2021

25nov10:0013:00Actividad finalizadaIII Cicle Formatiu PIGE: 4a. Sessió Protocol per a la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe10:00 - 13:00 Presencial i online ( Híbrid)C =LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 10:00 - 13:00

Lugar

Login required to see the information Login

Detalles del evento

La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també és un factor de competitivitat per a les empreses. En aquest sentit, la igualtat entre gèneres és, primer, un dret de les dones i un deure de la societat i, segon, un element de competitivitat vinculat a la gestió del talent del qual ni es pot ni s’ha de prescindir.

La finalitat principal d’aquest cicle formatiu és la promoció de mesures d’igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, mitjançant la negociació col·lectiva, com a element clau per a l’avanç real i efectiu en la matèria.

Aquest Cicle Formatiu forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm.TSF082/20/0001.

Ponent: Beatriz Fernández – Tubau, experta en polítiques i formació d’Igualtat, Diversitat i Empresa. Advocada i Mediadora de Família i Empresa. Vicepresidenta de Fepime Catalunya. Secretària General d’AFAEMME. Representant de Foment del Treball a la Comissió d’Igualtat i Temps de Treball al Consell de Relacions Laborals de Catalunya-

 

Si dessitja assitir telemàticament, formalitzi la seva inscripció aquí

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom.

S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció omplir tots els camps del formulari: nom, cognoms (que han de ser els mateixos que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom), DNI, empresa i adreça postal completa.

 

Amb el suport de:

Organizador

Relacions Laborals

X
X