Menu
Innovation Breakfast – Com facilitar la continuïtat operativa de les empreses en temps de Covid?

novembre, 2020

17nov9:30- 10:30Activitat finalitzadaInnovation Breakfast - Com facilitar la continuïtat operativa de les empreses en temps de Covid?9:30 - 10:30 OnlineC:Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:30 - 10:30

Ubicació

Online

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Com facilitar la continuïtat operativa de les empreses en temps de Covid?

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Pau Mestre i Manuel Massanet, Head of Legal & Compliance a Signaturit i Account Executive a Signaturit, respectivament, que ens parlaran de la necessitat de digitalitzar processos que actualment tenen les empreses, una necessitat que no seria tan urgent sinó estiguéssim en temps de Covid.

En concret, ens parlaran dels processos de gestió de contractes i documents en departaments legals, comercials i de recursos humans, i ens explicaran com és possible facilitar l’operativa diària de les persones que hi treballen gràcies a eines com la signatura electrònica i el email certificat. Totes elles, solucions tecnològiques legals, que possibiliten que les empreses segueixin tancant acords comercials a distància, i puguin gestionar de forma online les diferents situacions laborals dels seus empleats, sense deixar de complir les normes de confinament i / o de distanciament social.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció dels ponents, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X