Menu

octubre, 2022

03oct9:0010:15Activitat finalitzadaMetavers, el nou roadmap de l’empresa9:00 - 10:15 Foment del TreballC =Foment del TreballACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dilluns) 9:00 - 10:15

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

El metavers obrirà noves possibilitats d’interacció per a les persones i també per a les empreses, proporcionant un àmbit il·limitat per a socialitzar, divertir-se i treballar, així com per a crear models de negoci innovadors i fins i tot inimaginables avui en dia.

El metavers ja és una realitat tangible en el gaming, en el retail i en el màrqueting, i s’ha convertit en un escenari per a la comercialització d’actius digitals. Però en uns pocs anys s’estendrà a tots els sectors, transformant per complet la producció industrial -amb elements com els bessons digitals- la distribució de continguts, el posicionament i impacte de les marques, la celebració d’esdeveniments, o fins i tot camps com la formació i la salut, per citar només alguns exemples.

Moltes companyies ja estan prenent posicions i traçant fulls de ruta en el metavers i redefinint els seus productes i estratègies per a aquest context emergent i prometedor. Un estudi de McKinsey assenyala que la inversió en el metavers ha superat els 114.000 milions de dòlars entre gener i maig de 2022, una mostra més de les enormes expectatives generades per aquest ecosistema digital.

Amb la participació de:

Sra. M. Carmen Fernández, Innovation and New Business Manager, MEDIAPRO

Sr. Francesc Homs, President C2G i INEO CORPORATE

Sra. Maria Mora, Directora d’Innovació, Foment del Treball

Sr. Josep Sánchez LLibre, President, Foment del Treball

Sr- Aleix Valls, CEO, LIQUID

En acabar la sessió teòrica, els assistents podran experimentar el Metavers des de diferents àmbits.

 

 

Organitzador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

X
X