Menu

noviembre, 2021

18nov9:3012:00Actividad finalizadaNext Generation EU: una oportunitat per a la innovació, la sostenibilitat i el creixementNext Generation9:30 - 12:00 Comissió Nacional dels Mercats i la Competència – CNMCC =Europa i Unió EuropeaACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 9:30 - 12:00

Lugar

Login required to see the information Login

Detalles del evento

Cicle de conferències

250 anys al costat dels empresaris


Josep Sánchez Llibre,
President de Foment del Treball Nacional

Es complau a convidar-li a la conferència “Next Generation EU: una oportunitat per a la innovació, la sostenibilitat i el creixement” dins del cicle de trobades “250 anys al costat dels empresaris” que estem celebrant.

L’acte comptarà amb la participació de la vicepresidenta primera del Govern i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

També intervindrà el president de Grant Thornton, Ramon Galcerán, i empreses que han presentat projectes a aquests fons i explicaran la seva experiència.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous, 18 de novembre 2021, en la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència – CNMC (C. de Bolívia, 56, Barcelona) a les 9.30 hores i es podrà seguir de manera presencial i en streaming pel canal youtube de Foment.

Per temes d’aforament, és imprescindible la confirmació d’assistència presencial

PROGRAMA:

  • Benvinguda del president de Foment del Treball Nacional, Josep Sánchez Llibre
  • Obertura de l’acte a càrrec de la vicepresidenta primera del Govern i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Nadia Calviño
  • Conversa entre el president de Grant Thornton, Ramon Galcerán, i Pablo Merello, Soci d’Auditoria – Sector Públic de Grant Thornton, amb un representant del Departament d’Assumptes Econòmics i G20 en Gabinet de la Presidència del Govern d’Espanya.
  • Taula rodona: quatre empreses que han presentat projectes als Fons Next Generation. Modera: Kilian García, director del departament internacional de Foment del Treball Nacional. Empreses participants: Juan Carlos Orozco Chief circular & sustainability de CELSA Group; Ernest Quingles, CEO Epson França, Espanya i Portugal; Alfred Ingelmo, responsable de Gas Advocacy de Nedgia (grup Naturgy); Jaume Planelles, director d’I+D de Noel Alimentària.

Organizador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

Comissió Nacional dels Mercats i la Competència – CNMCC. de Bolívia, 56- Barcelona

X
X