Menu

octubre, 2023

10oct17:0018:00Presentació de la Guia d’actuació de l’empresa davant la insolvència17:00 - 18:00 Foment del Treball - PresencialACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimarts) 17:00 - 18:00

Localització

Foment del Treball - Presencial

Via Laietana, 32

Detalls

 

Transcorreguts més de 9 mesos des de la publicació de la Llei 16/2022, de 5 de setembre, de Reforma Concursal, que ha introduït profundes modificacions en la regulació de les insolvències, el Consejo General de Economistas de España (CGE)presenta la Guia d’actuació de l’empresa davant la insolvència.

Aquesta Guia ofereix informació dels procediments actuals de què disposen les empreses (i molt especialment les pimes) per a tractar d’evitar o minimitzar les conseqüències derivades de les insolvències. A través d’esquemes i de manera divulgativa, s’exposen les possibles solucions (preconcursals i concursals) enfront de la insolvència, tractant-se d’avançar la declaració d’insolvència i realitzar una funció preventiva, per a tractar de reduir les liquidacions.

 

Després de les tres anteriors edicions d’aquesta Guia, realitzades en els anys 2009, 2017 i 2021, aquesta quarta és molt més que una mera actualització, contenint un enfocament nou i renovat per a la seva adaptació a les noves realitats en les quals ens trobem, després de la Llei 16/2022, de 5 de setembre de Reforma Concursal, que impulsa entre altres eines, els plans de reestructuració i els pre-packs (venda d’unitats productives en fase preconcursal). La Guia inclou també noves conclusions i recomanacions, especialment orientades a les pimes.

 

  PROGRAMA

 

17:00 h Presentació.

 Sr. Valentí Pich Rosell. President del Consejo General de Economistas de España (CGE).

Sr. Xavier Panés.Sancho. President Consell Territorial i Sectorial de la Pime de Foment del Treball.

 

17:15 Presentació de la guia d’actuació  de l’Empresa davant la Insolvència.

Sra. Bárbara Pitarque Villaescusa. Vicepresidenta 2ª de REFOR-CGE i coordinadora de la Guia.

 

18:00 h Cloenda

Sr. Carles Puig de Travy. Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya 

Organitzador

Foment del Treball@FomentTreballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

X
X