Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes

octubre, 2019

8oct9:30- 14:00No hi ha més places disponiblesPropostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes9:30 - 14:00 Centre de Formació Foment del TreballCategoria:Prevenció de Riscos Laborals

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:30 - 14:00

Ubicació

Centre de Formació Foment del Treball

Avinguda de Francesc Cambó 10, Barcelona

Detalls

PROPOSTES PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROTOCOLS DE GESTIÓ DE CONFLICTES.

Jornades tècniques

 

Objectiu

 

La manera d’afrontar els conflictes interpersonals en l’empresa ha anat evolucionant en els últims temps. Si durant la dècada passada les empeses centraven la seva atenció únicament en la prevenció del “mobbing”, mitjançant la implementació de protocols d’actuació davant l’assetjament laboral, actualment es tendeix a adoptar enfocaments més integradors, és a dir, que contemplen altres supòsits de conflictes laborals que poden comportar certa violència i que han de ser tractats amb un enfocament més propi de la prevenció i la resolució de conflictes.

Durant la jornada s’exposaran quines són les parts essencials que ha de contemplar i com estructurar un protocol d’actuació i debatre sobre aquells aspectes sobre els que actualment encara no hi ha un clar consens.

 

Programa

 

1. L’assetjament i altres supòsits de violència laboral.

2. Dels models centrats en l’assetjament als models de gestió de conflictes interpersonals.

3. Protocols d’actuació davant l’assetjament i altres situacions de violència laboral: models, guies i una altra documentació relacionada.

4. Debat en grup: dubtes, dilemes i altres qüestions no resoltes.

5. Discussió i cloenda de la jornada.

 

Ponent

 

Francesc Martí.

Llicenciat en psicologia. Tècnic superior en Ergonomia i Psicosociologia Aplicada del Departament d’I+D+i en Prevenció de Riscos Laborals de MC Mutual.

 

El contingut d’aquesta publicació és responsabilitat exclusiva de l’entitat executant i no reflecteix necessàriament l’opinió de la Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales.

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

Centre de Formació Foment del TreballAvinguda de Francesc Cambó 10, Barcelona

X