Menu

junio, 2024

11jun10:0013:30Treballadors saludables, empreses exitoses. La importància de la implementació dels programes de benestar laboral10:00 - 13:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Martes) 10:00 - 13:30

Detalles del evento

 

Treballadors saludables, empreses exitoses.

La importància de la implementació dels programes de benestar laboral.

 

En un món on el treball ocupa una part significativa de les nostres vides, és essencial reconèixer que la salut i el benestar dels treballadors és clau per al rendiment i l’èxit organitzacional.

Nombrosos estudis subratllen la correlació entre la mala salut dels empleats, l’absentisme i la disminució del rendiment.

L’adopció d’hàbits saludables no només pot generar una disminució de  les malalties i els costos associats, sinó també pot conduir a un augment del rendiment, així com una població treballadora més saludable, motivada, integrada i amb un millor clima laboral.

Durant la jornada explorarem com els programes de benestar poden abordar aspectes i contribuir no només a la prevenció de riscos laborals, sinó també al foment d’un estil de vida saludable i a l’enfortiment del benestar integral dels treballadors. Així mateix, es donarà a conèixer l’”Informe de resultats de l’enquesta per identificar les accions i projectes de benestar laboral”.

 

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X