Menu

FORUM PRL

Fòrum PRL

La globalització econòmica implica una major competència i exigeix a les empreses un impuls cada cop major de l’excel·lència en totes i cadascuna de les qüestions que afecten a la seva activitat empresarial.

L’objectiu del Fòrum de PRL es impulsar la millora de la prevenció de riscos laborals en les empreses i fomentar-la en el conjunt de la societat, mitjançant l’intercanvi de coneixements, la reflexió i l’aprenentatge continu i establint línees de foment i promoció de la prevenció de riscos laborals, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament d’aquesta matèria com a element clau i diferenciador, que aporti valor afegit a l’estratègia empresarial per assolir els objectius fixats per l’organització.

El Fòrum de PRL, és un fòrum professional integrat per directors de departaments de seguretat i salut laboral d’empreses associades a Foment del Treball

ACTIVITATS DESTACADES

Guardons a les millors pràctiques del sector de la PRL
Publicacions ForumPRL
Reptes i futur del professional HSE

Reptes i futur del professional HSE

Prevenció de Riscos Laborals Publicacions ForumPRL Publicacions PRL
Opinió, informació, experiència i coneixement en seguretat i salut laboral
Publicacions ForumPRL
Inversions per a la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2
Publicacions ForumPRL
Enquesta de coordinació d’activitats empresarials
Publicacions ForumPRL

Som un fòrum obert a tots aquells professionals de la prevenció de riscos laborals que vulguin formar part d’una iniciativa que permet l’intercanvi de coneixement i bones pràctiques, la reflexió i el debat, i conèixer les últimes tendències del sector i les realitats externes que condicionen l’estratègia empresarial en prevenció de riscos laborals.

Volem impulsar la millora de la prevenció de riscos laborals en les empreses i fomentar-la en el conjunt de la societat, a través de l’intercanvi de coneixements, la reflexió i l’aprenentatge continu. Els nostres objectius són:

  • Observar i intercanviar informació amb aquelles empreses que destaquen per les seves “bones pràctiques” en matèria de PRL.
  • Facilitar espais per a l’opinió, la reflexió, el debat i l’anàlisi d’aquells aspectes que afecten el desenvolupament professional de la PRL.
  • Fomentar el coneixement de les noves tendències, d’aquells temes més innovadors i de les iniciatives que suposin progrés i desenvolupament de la PRL.
  • Promoure la creació de noves línies de recerca, noves eines i noves solucions orientades a les necessitats empresarials en PRL.
  • Facilitar el networking i la creació de sinergies entre els professionals de l’àmbit de la PRL.

MEMBRES DEL ÒRGRAN DIRECTIU DEL FÒRUM DE PRL

FES-TE SOCI

Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de l’òrgan directiu del Fòrum professional de Prevenció de Riscos Laborals.

X
X