Menu

Banc de Sabadell

Avantatges i descomptes, Serveis Financers, Fons Next Generation

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

 

Sabadell és un dels principals grups bancaris del sistema financer espanyol, fundat el 1881 i pertanyent a l'IBEX 35. Des dels seus inicis, la voluntat de Banc Sabadell ha estat ajudar persones i empreses a fer realitat els seus projectes, anticipant-nos i ocupant-nos que prenguin les millors decisions econòmiques.

Banc Sabadell va néixer com un banc d’empreses, origen de la seva especialització i el seu lideratge històric. Avui posa a disposició de les empreses un acompanyament basat en set compromisos, que estableix per escrit, i es converteix així en partner de les empreses per acompanyar-les en els seus reptes. Rebre una visita anual de planificació d’un gestor especialitzat, respondre a la seva sol·licitud de crèdit en 7 dies, mantenir les condicions financeres pactades durant l’any, assessorar en el procés d’internacionalització de la seva empresa…, són només alguns dels compromisos que assumeix el banc per fer tangible el seu compromís. En aquest cas, en concret tenim una solució financera pel sector de la salut, el benestar, l’esport, la bellesa i les activitats veterinàries. Tenim gestors que coneixen molt bé aquest sector i poden oferir productes especialitzats i serveis a la mida d’aquests negocis.

FUNDADA

1881

TREBALLADORS

18.800

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita tots els avantatges de formar part de la xarxa més gran d'empresaris catalans del sud-oest d'Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X