Energia

Energia

Les fonts energètiques i el debat sobre el seu futur són punts claus en un moment de canvi i de situació econòmica adversa.

Foment del Treball té un interès especial en seguir aquest debat, malgrat que el marge competencial de Catalunya és limitat en aquesta matèria. És estratègic que el país pugui tenir veu en la definició del marc legislatiu a mig termini i a l’hora de decidir per quins tipus d’energia s’aposta per ser competitius.

Darreres anàlisis

Línies d'acció

  • Seguiment i participació del procés de planificació energètica en els diferents nivells competencials, en clau normativa i econòmica. Especial atenció a la revisió de la Planificació energètica de Catalunya.

  • Identificació i seguiment dels principals reptes de les empreses operadores i usuàries de l’energia, incloses les necessitats d’infraestructures energètiques.

  • Promoció de l’estat de l’art en matèria d’innovació energètica, amb l’objectiu d’identificar noves oportunitats de negoci i fomentar la seva incorporació en el teixit empresarial català.

Actualitat

Activitats

juny, 2017

5juny - 9Tot el diaMissió Comercial al Perú(Tot el dia) Categoria:Missions Empresarials

9juny9:30- 12:00Activitat finalitzadaTaller: Negociació intercultural efectiva per a PIMES amb vocació internacional9:30 - 12:00 Foment del TreballCategoria:Internacional

12juny9:20- 12:00Activitat finalitzadaHalal: un concepte transversal que expandeix la frontera dels negocis9:20 - 12:00 Foment del TreballCategoria:Internacional

Més activitats

Et pot interessar:

El nostre equip

Alba Cabañas

Directora

Maricel Demestres

Administrativa

X