Menu

Descobreix el nou Marketplace Noves categories, nous serveis i descomptes per als socis Assesorament
Empresarial
Fons Next
Generation EU
Consultoria
Empresa
Avantatges i
Descomptes
Marketplace El portal de Foment per fer negocis i noves relacions comercials, un espai on trobaràs serveis, formació i assessorament Necessites ajuda amb els fons Next Generation EU? Assessora't amb les millors consultores i empreses especialitzades MÉS INFORMACIÓ Ets una consultora sòcia i vols oferir els teus serveis a través de Foment? CONTACTA AMB NOSALTRES Necessites més informació sobre com accedir als Fons Next Generation EU? Consulta la nostra web i omple el formulari de contacte MÉS INFORMACIÓ

Informa
Ajudar les empreses en la gestió comercial i reputacional i en la tasca de prospecció i captació de negoci nou.
Més informació >
Solred
Acords Comercials i descomptes per a professionals.
Més informació >
Stereo Rent
Tot allò necessari per a la perfecta realització del vostre esdeveniment a més de disposar de la possibilitat de realitzar el projecte i el disseny del vostre esdeveniment.
Més informació >
VLexTV
Vlex.tv disposa de la col·lecció de vídeos més completa del mercat on magistrats, advocats i experts aprofundeixen sobre temes de rigorosa actualitat.
Més informació >
El Periódico +
Perquè Entendre-hi + el món que ens envolta és important, tenim una oferta exclusiva de subscripció per a tots els socis.
Més informació >
LIGHT EYES
Experts en Ciberseguretat que treballen cada dia perquè la teva empresa mai pari.
Més informació >

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de la major xarxa d'empresaris catalans del sud-oest d’Europa. MÉS INFORMACIÓ
X
X