Menu

Sóc adaptable fins a l’extrem, amb les virtuts i els defectes que això suposa.

HR Director – ICF Institut Català de Finances

BIOGRAFIA

Expert en Recursos Humans vinculat quasi sempre al sector financer, ja sigui amb figures generalistes com HR Business Partner com també especialitzades en Relacions Laborals.

Hi ha gent que té molt definida quina és la seva vocació professional, però en el meu cas no és així. Tinc la sensació que podria fer molts treballs a la meva vida: que a cap seria un crack però segur que tots els tiraria endavant.

Estant a l’àrea comercial d’una entitat financera, un dia em vaig adonar que les meves habilitats personals serien millor aprofitades en reucrsos humans, i aquest dia li vaig dir al meu responsable. En resum, podria dir que m’interessen les persones i l’impacte individual a les organitzacions.

Amb més de 17 anys d’experiència, m’he desenvolupat en empreses com el Banc Santander, Caixa Catalunya, Áreas o l’Institut Català de Finances, on exerceixo actualment de Cap de Recursos Humans.

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Economia per la Universitat de Barcelona, així com també un Postgrau en Direcció Bancària per la Universitat Pompeu Fabra. No haver realitzat cap formació vinculada al Coaching, ha de ser el meu curiós tret diferencial a dia d’avui, si bé espero poder endinsar-me en el món de la PNL en el futur perquè m’interessa tant personal com professionalment.

Quan li preguntes per les aficions i inquietuds a algú que té 2 fills molt petits, així d’entrada, et surt un somriure perquè penses que és ironia fina. Sí recordo que abans feia esports (tampoc molt) i que vaig començar a escriure dues novel·les. Ara estic intentat reprendre-ho, si bé és cert que avui dia gaudeixo molt jugant amb els meus fills i observant com aprenen a entendre la vida i el món.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

X
X