Menu

Recordo la sensació quan vaig mourem cap a RRHH:
“Com un peix que surt de una peixera per anar al mar obert”.
“Des de recursos humans tot és possible”.

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

BIOGRAFIA

Crec en les persones. Són aquestes les que hem de mobilitzar per aconseguir arribar lluny i aconseguir l’èxit desitjat. De fet, des de fer créixer el negoci, fins les adquisicions, passant per les fusions, la productivitat i les transformacions, tot es fonamenta en les persones. Per tant, la transformació de les empreses ha de ser des d’aquí; des d’un camí que té molt recorregut pendent. Les claus per avançar? Han sigut, són i seran el lideratge i la humilitat.

He tingut la sort de viure la vida professional des de diferents vessants. Per explicar com he acabat a l’art dels RRHH, primer haig de recordar els meus orígens: jo com a enginyer. Durant quasi 20 anys, vaig aportar el meu granet de sorra a l’empresa desenvolupant dins l’àrea de producció d’una manera atípica: trencàvem la rutina innovant en maneres d’entrenar i comunicar-nos entre els treballadors de la planta. Sense saber-ho, això em va obrir una porta que jo mai hagués imaginat: la multinacional em va proposar esdevenir el director de RRHH ara fa 14 anys, i vivint els alts i els baixos, vaig gaudir també de fer de consultor, formador i coach. La vida laboral tenia altres plans per mi, i ara fa 3 anys em va portar de nou a la línia com a Director Corporatiu de RRHH del grup Fluidra.

Des del que mengem fins a l’aigua; els llargs anys d’experiència provenen d’una varietat de llocs de treball, desenvolupant facetes personals variades. Les empreses on he deixat petjada són: Danone, Nutrexpa, LU Biscuits, Kraft, Nexe, Fluidra,…

Com no podria ser d’una altra manera, els meus estudis presenten la mateixa diversitat de branques. Sóc enginyer tècnic químic per l’UPC, complementat amb el un PDD per l’IESE i amb el títol de coach per l’Escola Europea del Coaching, entre d’altres trossos dels meus estudis.

El nostre projecte de vida, de la meva parella i meu, són els nostres tres fills i el seu creixement en la llibertat d’escollir. Paral·lelament al plaer de ser pare, m’agrada nodrir-me de coneixement llegint llibres de management i d’autoajuda. Alhora, sigui a l’aire o a l’aigua, m’encanta caminar i observar la naturalesa i les persones movent-se per les ciutats.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació
X
X