Menu

Integra, transparent, constant i apassionada en tot el que faig. Crec en el treball en equip i en la col·laboració, amb especial interès en el benestar i el desenvolupament de les persones.

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

BIOGRAFIA

7 anys d’experiència, sempre vinculada als Recursos Humans, passant per distintes posicionals com Payroll Specialist, Compensation & Benefits Manager i des de fa 4 anys liderant l’àrea de Relacions Humanes d’una de les companyies de gran consum líder al sector: Bimbo Iberia.

Sóc una apassionada de les persones i gaudeixo treballant amb elles i per a elles. El meu màxim objectiu professionals és tenir treballadors compromesos ja que crec fermament que ells són un dels principals motors que fan créixer l’empresa.

La meva experiència s’ha centrat en una única empresa, Bimbo Iberia, dins l’àrea de RRHH, on vaig començar com a becària l’any 2000 i actualment estic com a Directora de RRHH d’Espanya i Portugal. Ara bé, aquests anys he passat per l’adquisició de Bimbo per dues companyies: Sara Lee l’any 2001 i posteriorment Grup Bimbo l’any 2011. Multinacionals molt diferents culturalment que m’han fet créixer i aprendre molt al llarg de la meva trajectòria.

Llicencia en Ciències del Treball per la Universitat de Barcelona i MBA per ESADE. Addicionalment, tinc formació especialitzada en Descripció i Valoració de llocs de treball i sóc Certificada en PI (Predictive Index), un innovador sistema d’informació per la gestió de les persones.

En el temps lliure que em queda m’agrada gaudir de la meva familia, especialment dels meus fills, Jan i Anna, amb ells cada dia aprèns alguna cosa nova. I sempre intento reservar espai per mi, amb el qual m’agrada gaudir del running i la lectura.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació
X
X