Forum Recursos Humans

Benvinguda de la Presidenta

L

’any 2001, un grup de prestigiosos directors i directores de Recursos Humans va crear el Foro de Recursos Humans de Foment del Treball, amb l’objectiu d’establir un entorn d’intercanvi d’idees i experiències al voltant de la gestió de les persones i organitzacions. A dia d’avui, el Foro de RRHH s’ha convertit en una de les principals plataformes del país i un punt de trobada de referència entre professionals d’aquesta funció i directius interessats en la gestió de persones.

Els membres de la Junta del Foro treballem amb molta il·lusió per oferir a tots els professionals de recursos humans ponències, tallers, conferències i sessions de treball relacionats amb la gestió de persones que responguin a les seves inquietuds i necessitats de negoci des d’una visió innovadora i diferenciadora que els aporti valor afegit amb temàtiques innovadores o amb els temes de “sempre” amb enfocaments creatius i que marquin tendència.

Per últim, apostem per potenciar la presència de la nostra funció en l’àmbit social, econòmic i cultural del teixit empresarial del nostre país. Si vols compartir tot això amb nosaltres, et convidem a seguir-nos a través d’aquesta web, on trobaràs tota la informació actualitzada de les nostres activitats.

Silvia Forés
Presidenta del Foro RRHH

Al Foro RRHH organitzem ponències, tallers, conferències i sessions de treball. Si vols formar part de la comunitat del Foro, et convidem a registrar-te deixant-nos les teves dades i així podràs rebre cadascuna de les nostres activitats.

Inscriu-te

Actualitat

El nostre patrocinador

 

Més de 8 anys donant suport

 

Per poder desenvolupar les nostres activitats, comptem amb el recolzament de Randstad, el portal de feina de referència pels candidats i el partner de RRHH per a les empreses que necessiten talent. Si vols conèixer més sobre els serveis globals de RRHH i treball, et convidem a visitar la seva pàgina.

Coneix més

Què fem

Sessions Professionals

Aquestes jornades tracten temes d’actualitat relacionats amb la gestió de persones i estan dirigides a tècnics, professionals, alts càrrecs del sector de recursos humans i de l’àmbit empresarial en general.

Comptem amb ponents experts que aporten la visió més tècnica i casos reals d’empreses que apliquen aquestes novedoses tècniques.

La localització on es realitza la sessió també està vinculat al tema de la jornada per a que l’assistent experimenti de forma més propera tot el que se li està explicant.

Aquest espai està patrocinat per Randstad.

Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera és l’acte de més envergadura del Foro RRHH. Es tracta d’un esdeveniment anual de gran format que suposa un punt de trobada entre els professionals del sector.

Les activitats programades per la festa sempre giren al voltant d’una temàtica innovadora. També és l’ocasió perfecta per compartir el balanç de les actuacions del Foro realitzades durant l’últim any, atorgar els Premis del Foro i mirar cap al futur

La vetllada acaba amb un cocktail-networking, moment en el qual els assistents poden intercanviar idees i experiències professionals.

Aquest espai està patrocinat per Ranstad.

CEO Talks

Responent a la necessitat de crear entorns on poder dialogar, inspirar-se i tenir l’oportunitat de conèixer la perspectiva de la figura de màxima responsabilitat a una empresa, com és la del director general, neixen els CEOTalks.

Es tracta d’una sèrie de trobades entre un prestigiós director general i un selecte grup de directius de recursos humans d’alt nivell, amb els quals el CEO podrà compartir la seva visió respecte a un repte en concret, que pot plantejar-se en moltes companyies.

El format de l’acte serà un esmorzar-col·loqui a l’Hotel Casa Fuster, un espai emblemàtic i de gran categoria que expressa el caràcter exclusiu de l’acte.

Aquest espai està patrocinat per Randstad i Up Spain.

Essentials

Tota empresa amb un ADN innovador es troba en constant transformació i necessita conèixer les últimes tendències en gestió de persones per tal de seguir millorant, però no s’han d’oblidar els temes estructurals i periòdics que romanen en la empresa. Són com els texans que mai falten en el fons d’armari, o el bloc de notes que es manté a l’escriptori per molta novetat tecnològica que s’implanti.

Les jornades d’Essentials són sessions molt pràctiques que persegueixen l’objectiu de refrescar les tasques permanents de l’àrea de persones actualitzades als nous temps.

Últimes presentacions

Activitats

agost, 2019

No hi ha activitats programades

Últims vídeos

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

Beatriz Vila: CPO (Chief People Officer) en Ferrer
Anna Bisart: Directora de Recursos Humanos (ACTELION PHARMACEUTICALS)
Olga Figuerola: Director  de Recursos Humanos (FIRA DE BCN)
Clotilde Tesón: Corporate HR Director (CODORNÍU)
Salvador de Tudela: Director RRHH (HEDRON HR)

X