Menu

Forum Recursos Humans

Benvinguda de la Presidenta

L

’any 2001, un grup de prestigiosos directors i directores de Recursos Humans va crear el Foro de Recursos Humans de Foment del Treball, amb l’objectiu d’establir un entorn d’intercanvi d’idees i experiències al voltant de la gestió de les persones i organitzacions. A dia d’avui, el Foro de RRHH s’ha convertit en una de les principals plataformes del país i un punt de trobada de referència entre professionals d’aquesta funció i directius interessats en la gestió de persones.

Els membres de la Junta del Foro treballem amb molta il·lusió per oferir a tots els professionals de recursos humans ponències, tallers, conferències i sessions de treball relacionats amb la gestió de persones que responguin a les seves inquietuds i necessitats de negoci des d’una visió innovadora i diferenciadora que els aporti valor afegit amb temàtiques innovadores o amb els temes de “sempre” amb enfocaments creatius i que marquin tendència.

Per últim, apostem per potenciar la presència de la nostra funció en l’àmbit social, econòmic i cultural del teixit empresarial del nostre país. Si vols compartir tot això amb nosaltres, et convidem a seguir-nos a través d’aquesta web, on trobaràs tota la informació actualitzada de les nostres activitats.

Silvia Forés
Presidenta del Foro RRHH

Al Foro RRHH organitzem ponències, tallers, conferències i sessions de treball. Si vols formar part de la comunitat del Foro, et convidem a registrar-te deixant-nos les teves dades i així podràs rebre cadascuna de les nostres activitats.

Inscriu-te

Actualitat

El nostre patrocinador

 

Més de 10 anys donant suport

 

Per poder desenvolupar les nostres activitats, comptem amb el recolzament de Randstad, el portal de feina de referència pels candidats i el partner de RRHH per a les empreses que necessiten talent. Si vols conèixer més sobre els serveis globals de RRHH i treball, et convidem a visitar la seva pàgina.

Coneix més

Què fem

El Fòrum de Recursos Humans és un espai per debatre i aprofundir sobre les necessitats, tendències i novetats amb què es troben els directius i professionals d’aquest sector.

En aquest sentit, s’organitzen jornades professionals, sessions molt pràctiques sobre temes estructurals englobades en els cicles d’Essentials, i esmorzars col·loqui, anomenats CEOTalks, on un director general es reuneix amb un grup de prestigiosos directors de recursos humans, per compartir la seva visió quant a l’estratègia de persones implantada en l’empresa que lidera.

A més, cada any se celebra la Festa de la Primavera, la gran cita anual que reuneix més d’un centenar de professionals del sector, i on s’atorguen els Premis que reconeixen algunes de les millors pràctiques empresarials en gestió de persones.

Vídeos de la Festa de la Primavera

Activitats

juliol, 2021

No hi ha activitats programades

Últimes presentacions

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

Beatriz Vila: CPO (Chief People Officer) en Ferrer
Anna Bisart: Directora de Recursos Humanos (ACTELION PHARMACEUTICALS)
Olga Figuerola: Director  de Recursos Humanos (FIRA DE BCN)
Clotilde Tesón: Corporate HR Director (CODORNÍU)
Salvador de Tudela: Director RRHH (HEDRON HR)

X